Tack, tack, TACK!

Hahahaha! Lycka! Precis efter jag skrivit det senaste inlägget skickade jag ett mail till den här killen, som jag försummat så förbannat mycket och bad om ursäkt. Han förlät mig. Bara sådär, direkt. VA?! Det känns som om jag kan flyga. Som om en tyngd lyfts från mitt hjärta, från mina axlar. Jag har gråtit av lycka och insett hur jävla mycket jag älskar den här killen! Så, på riktigt.. JAG KOMMER ALDRIG NÅGONSIN KASTA BORT EN VÄN FÖR EN KILLE IGEN. Jag har bättre vänner än jag förtjänar.


Jag har saknat dig så!


Kasta aldrig bort en vän.

En förlust. Jag förlorade en kille som jag älskade otroligt mycket för några år sedan. Han dog. Vid tillfället var jag tillsammans med en svartsjuk kille och kastade bort den här människan totalt, trots att vi känt varann hela livet. Och nu är han borta. När det hände sa jag att jag aldrig skulle kasta bort en vän för en kille igen.

En förlust till. När jag träffade honom kastade jag bort en kille som jag verkligen tyckte mycket om. Någon som gjorde mig grymt glad och som alltid fanns där för mig. Han dog inte, men jag dog för honom. Och jag saknar honom ofta. Han var en bra vän, men uppenbarligen inte den jag trodde eftersom han vände mig ryggen för att jag var lite psykiskt störd ett tag. Om det nu var därför. Jag kan tänka mig att han blev sårad eftersom jag sket i honom. Men det gjorde jag inte, egentligen. Inte i huvudet iallafall. Men vad spelar det för roll nu.. Jag svek honom och får betala för det.

Ännu en gång säger jag att jag aldrig ska kasta bort en vän för en kille.


Kärlek och hat.

Insåg precis att jag lurat mig själv lite, för den där vidriga känslan föll över mig tung som betong och krossade mig, jag är platt som en pannkaka. Svartsjukan, såklart. Jag vill bara slippa. Nu, 5 minuter senare är dock känslan hanterbar. Men när den först slog mig så kändes det som om jag hade en utomkroppslig upplevelse, samtidigt som jag trodde att jag skulle kräkas. Det påminde väldigt mycket om panikångest, vilken är en högst otrevlig känsla.

Framför allt blir jag arg. Arg på att se honom på ställen där jag egentligen skulle vara med, om han inte hade varit en lögnaktig skitapa. Fast jag får dåligt samvete när jag säger så.. Men ibland hatar jag honom så jävla mycket. Jag längtar efter att få slå honom hårt i ansiktet, och inte någon jävla käftsmäll, utan en rak jävla höger med knytnäven!

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

JAG MÅR BRA!

Tjohooo!
Det är riktigt varmt här, fast det snart är November. Ingen snö, men lite regn då och då. Men starka plusgrader och det är najs! Om jag fick bestämma hade det varit massor med snö i December, och sen skulle det försvinna direkt. Meen nu får jag inte bestämma!

Sitter och lyssnar på happy-musik och tänker på framtiden. Jag har skickat in intresse-anmälningar på 3 lägenheter i Visbytrakten och mailat komvux där. Here we come! Underbara liv.


Snart är jag över honom, för ever!

Så trött, så trött, men ack så hoppfull.

Jag är otroligt trött i kropp och huvud. Varför? För att valp är i sin första trotsålder, och jag har aldrig varit med om en envisare hund! Nu har jag strejkat och dragit på mig hörlurarna och tänker glömma bort verklignheten en liten stund. Valp verkar ha gett upp, ligger i soffan med min styvfar just nu.

Har tittat på Pirates, sista delen och gråtit. Det är så underbart.. Jag kan nog säga att jag är på riktigt god väg att komma över honom. Det är nämligen inte honom jag tänker på det sista jag gör innan jag somnar, och inte heller är han den första som kryper in i mitt huvud när jag vaknar. Jag tänker på helt andra saker och mår allmänt bra, för det mesta.

Jag är riktigt hoppfull och förväntansfull. Jag vill se vad framtiden har i sitt sköte!

Jahaja, så länge fick jag vara ifred. Nu är han igång igen, och ska in under datorn till alla sladdar och tugga på dem. Det är vad han sysselsatt sig med i stort sett hela dagen. Jag har skällt och morrat och tagit i honom och sagt bestämt nej, skrikit nej, visat honom vad han får tugga på o.s.v, o.s.v, nu går jag snart bet! Några tips?


Jag vill verkligen flytta till ett litet hus på Gotland nu, med havet utanför dörren. Det är numer min tillflyktsort.

Jag ska flytta till Gotland!

Yes! Äntligen har jag ett mål, jag har bestämt mig. Jag tvekar inte en sekund, och detta ska ske väldigt snart! Jag ska sälja allt jag äger och flytta till Gotland, med en vän. Samma vän som skulle flytta in i min lägenhet. Pappren är ifyllda, så fort jag kommer hem till lägenheten ska jag knäppa kort på allt skit jag har och lägga ut det på blocket och när allt är borta ska jag säga upp lägenheten, sen söka jobb eller studera på distans på Gotland, Visby!


Jag har inte älskat mitt liv så här mycket på år!


Resa!

Daniel åkte ur Idol. Jag är inte helt nöjd med det. Jag gillade honom. Men vad spelar det för roll, när jag egentligen vill att Olle ska vinna? Han är ju helt enkelt grym!

Jag har bestämt mig nu. Det blir inget Irland. Iallafall inte just nu. För det första så har jag inte råd åt det, för det andra så finns det ett ställe så mycket närmare som jag tycker är lika vackert, och där har de dessutom även en väldigt snygg dialekt. Kan ni gissa var jag ska resa?





Helt rätt, jag vill till Gotland!

Full rulle.

God kväll.
Har haft vänner här hela eftermiddagen, väldigt trevligt. Vi pratade minnen, om tiden då vi var fyllkajor :). Nu vill jag gärna ha lite tid för mig själv, men valp vill inte ge mig det. Han har hållit igång allt för länge nu tycker jag. Mamma blir trött.

Nu har dock "mormor" hjälpt till att aktivera honom lite, och han är så övertrött så han inte orkar stå, men bråka ska han göra. Ramlar omkring som en liten unge.

Snart börjar iallafall Idol, men innan dess ska jag beställa lite kläder..

Valp ligger på filten nu iallafall, så ska försöka få lyssna på lite musik i hörlurarna och bara vara.

Pippi på trappa.

God dag!
Imorse fick jag sova till 10.30 för valp. Han är så otroligt duktig! Just när jag pallrat mig upp och varit ut med honom ringde en vän och frågade om jag ville "luncha" med henne, vilket betydde att hon köpte med sig en korv och kom hit och åt den. Hon stannade runt 1½ timme, vilket är det längsta vi träffats på alldeles för länge!

Medan vi satt i köket och pratade och busade med valp så hörde vi hur en fågel flög in i ett fönster i tv:rummet, men vi såg den inte när vi tittade ut. Men så när jag skulle ut med valp satt pippi på trappan, helt chockad. Jag vågade ju liksom inte precis hjälpa den, eftersom det bara skulle förstöra den ännu mer. Så den fick sitta där. Jag knäppte, lite försiktigt, två kort på den:





Sen kom även mamma hem på "lunch". Hon åt ett äpple =p. Och när hon skulle gå igen så skrek jag "trampa inte på pippi!". Hon gick, stängde dörren, öppnade den igen och sa "nu flög den!". Skönt! Jag var rädd att det var ute med den.


Idag har jag fått ett paket, i form av en såndär bärbar CD som man hade innan mp3:n blev cool. Köpte den för 100 kr av en tjej på blocket, fett värt.

Igår beställde jag färgade linser från fargadelinser.se. Mörkbruna. Det har jag gjort förut men använde aldrig linserna och sen hade en månad gått och dom var obrukbara. Beställde även en grön lins.

Dagen ska jag spendera framför Pirates med lillebror som är sjuk och hemma från skolan. Han var till läkaren igår och fick medducin dock.

Ikväll är det äntligen Idol igen, och Olle är min stora, underbara favorit! Han ska sjunga Wonderwall - Oasis. Det är en bra låt som jag lyssnat på sen jag var 13. Jag ska rösta på honom iallafall!


Häromdagen
insåg jag att jag är vän med den riktiga Erik Grönwall på Facebook. Jag trodde ju bara att det var någon fan-sida, så jag har aldrig kollat särskilt noga på vad som skrivits på den sidan. Men så upptäckte jag att det ju är han själv som uppdaterar om allt han gör. Och jag som har skrivit på min Facebook att jag ska gifta mig med honom! Genomtänkt =p. Men jag älskar verkligen den killen alltså. Han har grym röst och humor, och han är vacker som få.
Men jag tror att jag måste säga att Olle har en mer udda röst än Erik..

Jaja, nog om det.


A pirates life for me!

Jag har inte däckat än. Istället har jag suttit uppe och tittat på Pirates of the caribbean 1. Det är ju vackert! Jag gråter alltid när folk ställer upp för varann i filmer. Liksom, verkligen ställer upp. Riskerar livet för en annan människa. Och kärleken.. Huh.. Det är såå vackert! Imorgon ska jag se 2:an och 3:an.




I'd take you any day!


Drink up me heartis, YO HO!


Och ännu en gång känner jag att jag lever i fel tid.


Good night.

Ajajajaj.

God kväll!
Har inte blivit mycket uppdatering här idag, för jag har haft fullt upp med att försöka spendera pengar. Jag har lagt i saker i shopping-bagen flera gånger, på olika sidor, men av någon idiotisk anledning så försvann alla saker, alla gånger. I stort sett, iallafall.. Någon gång kan jag ha tagit bort dem =p. Det är helt enkelt inte meningen att jag ska köpa några kläder. Det är meningen att jag ska åka till Irland!

Annars så har jag lite huvudvärk och ryggvärk. Kan vara för att jag suttit här hela dagen.. Hm.. Jag har alltså inte tittat på Prison Break. Men jag har iallafall skickat in historia-uppgiften nu. Otroligt skönt. Ska gå ut med valp nu och sen.. Typ.. Däcka.

Kaffe=Vuxen?

Morn morn!
Imorse sov valpen ända till kl 9.30 innan han ville gå ut, underbart! Sen sov vi en stund till efteråt också. Så skönt! Nu har jag skickat ner min lillebror till postlådan, och han tog valpen med sig så det kan ta ett tag innan han kommer upp igen eftersom valp inte älskar att gå i koppel.

Så, första dagen som 20-åring idag. Jag har gjort klart historian och resten av dagen ska jag spendera framför tv:n tror jag. Måste jag börja tycka om kaffe nu, bara för jag är 20? Det tänker jag inte göra. Jag drack saft igår jag, medan alla andra drack kaffe. Hemskt coolt tyckte jag.

Ska ta och spendera lite pengar nu tror jag. Om jag kan.

You can't have it all!

Usch nu är det mitt i natten. Jag är supertrött och har huvudvärk. Har suttit uppe och plockat i varor i shoping-bagen på H&M bara för att sen plocka ur allting igen.. Jag har så svårt för att beställa saker. När jag går i affärer impuls-köper jag mest saker, men att beställa är en annan sak..

Jaja, nu tänker jag iallafall gå ut med valpen och sen sova!


When I get high, you always bring me down
Everything I try, I hit the stony ground
Got me so confused, cuz' now you're feeling good
Ever changing moods, I don't know what I should do

Voices in your head, always doubting me
Paranoid distortions of reality
You tell me all the time that there's something wrong
But you never know what you really want

You can't have it all!!!


20års-kris? :)

Sådär, då har mina kära morföräldrar och vänner varit här och käkat tårta och snackats lite och jag är supertrött, och av någon anledning känner jag mig lite nere också. Jag vet inte varför :s. . Jag har iallafall haft en bra födelsedag och är väldigt tacksam över att jag har mina älskade nära och kära!

I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears
And if you have to leave, I wish that you would just leave
Your presence still lingers here and it won't leave me alone

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me, I've been alone all along



Jag känner att jag kommer att gråta en hel del ikväll, och jag vet faktiskt inte varför?! Har jag en 20-årskris? Haha!

Nej fyfan.. Jag tänker på min käre "bror" som dött. Tänker på hur enkelt han hade gjort allt om han fortfarande varit i livet. Jag tänker på min käre far, som jag har en alldeles för "kass" relation till. Jag tänker på alla som jag "kastar bort". Fast, det är bara jag som känner att jag gör det, och inte dom det handlar om. Men mitt samvete går sönder. Jag vet hur skört livet är, och dom som är här idag kan vara borta imorgon. Ta vara på dem ni har.

Jag har inga ångestdämpande att proppa i mig,
och jag misstänker att jag är på väg ner i ett hål nu. Men jag hoppas verkligen att det vänder! Ibland älskar jag folk så mycket att jag får ångest av det, för allt gör så ont när man älskar människor. Man vill dem verkligen inget illa, och minsta lilla gör att man vill dö lite.. Haha, jag bara pladdrar på. Ingen som hänger med ändå så jag lägger ner nu.


Ingen dejt ikväll, alltså. Min hjärna pallar inte.

Hm?

Jag var med en kille för några år sedan, som jag var lite intresserad av. Dock var det en annan kille som jag var helt körd på då, så det sket sig rätt rejält och jag inser att jag kan ha gjort ett misstag. Jag har tänkt mycket på den här killen på senaste, och han är vacker. Till råga på allt har han en grymt härlig dialekt! Han är nämligen norrlänning :). Men så bor han ju där också, så det kan bli svårt sånt där. Dessutom så är jag säkert bara värdelös på att vara ensam.. Men jag känner att jag inte skulle ha kastat honom i soporna så jäkla fort..

Dejt?

Ojojoj. Jag har blivit bjuden till en snubbe ikväll. En som jag inte haft kontakt med på väldigt länge, och som jag aldrig precis umgåtts med. Men vi har pratat mycket om allt möjligt tidigare. Hans ex förstörde mitt första förhållande, haha!

Men den här killen gör mig lite nervös.. Jag har inte särskilt lätt för att bli nervös i killars närhet, eftersom jag tycker det är mycket roligare att umgås med killar än tjejer. Men jaa.. Något med honom gör mig nervös iallafall. Men jag borde ju absolut gå dit, vem vet liksom? Jag vet iallafall att han är väldigt trevlig..

Men han blir inte nummer 10 iallafall. Iallafall inte ikväll.. haha!

Grattis på 20-årsdagen

Till mig. Jaha, nu var man vuxen på riktigt då. Jag känner mig fortfarande som 15.. Illa.

Min käre mor kom och sjöng för mig tidigt imorse, gav mig pengar och ett fluffigt, nytt täcke som jag tjatat om ett tag :).

Jag har alltså redan hela 4000 att leva för denna månad, till skillnad från de 1500 jag hade igår. Underbart!

Till kvällen ska det ätas tårta och öppnas paket och varas trevligt med fina människor. Mormor och morfar och några vänner kommer över :). Ska ta och sätta på toppskiktet på tårtan strax, men än är det ingen bråtska.

Har pluggat lite historia också, eftersom jag skjutit upp det hela veckan. Det är inte likt mig, så jag får skylla mig själv när jag måste sitta och umgås med äckel-hitler på min födelsedag.

Och snöar gör det! Valpen uppskattar inte, och inte jag heller!

Nu ska jag ta och lyssna på lite najs musik och se efter om jag fått nå många grattis på facebook :)

Måste skriva av mig!

Skitpissfanhelvetesas!

Jag tror helt allvarligt att det finns ett "namn" för såna som jag. Någon psykisk sjukdom, alltså. Jag vet bara inte vilken jag har än. Men vad jag än känner, så känner jag det skitstarkt! Det är något jag kommit på nu på senare tid. Det är alltså starkt att det omöjligt kan vara normalt.

Glädje, sorg, svartsjuka, saknad, hopp..

Vad jag än känner så känner jag det så starkt att jag nästan spricker, och det kan ändras på en hundratels sekund. Just nu, eller för en stund sen, var det den äckliga svartsjukan som förgiftade mig.

Jag tror att det är p.g.a dessa överväldigande känslor som jag är så impulsiv också. Känner jag att jag ska göra något så bara måste jag göra det, och inget kan stoppa mig. Det är ganska läskigt faktiskt!

Så, om jag nu ska berätta.. Jag har legat inne på psyk i Säter en kort stund, för att jag drack och skar upp armarna. Jag har ätit diverse mediciner, men självskadar fortfarande ibland för att känslorna helt enkelt blir för starka för att jag ska orka med dem! Jag har sytt en jävla massa stygn i mitt liv, och jag tror inte jag är färdig än.

Att se honom med någon annan.. Att ens veta att han tids nog kommer träffa någon annan.. Någon som är bättre än mig i hans ögon. Någon som han älskar mer. Kan ni tänka er hur jävla spyfärdig jag blir?


Habbababbahubbhubb! Blir så sur..



Eftermiddag/Kväll?

God kväll!
Eller, eftermiddag. Jag vet inte. När börjar eftermiddagen för er, och när börjar kvällen? Jag tycker eftermiddagen börjar runt kl 4 jag, sen är det kväll när klockan är 18.

Min vän har varit här och vi har gått igenom listorna vi skrivit om hur vi ska få det att fungera att bo ihop. Vi är ganska överrens om det mesta, så jag hoppas det funkar. Problemet nu är att han fortfarande bor kvar i lägenheten, eftersom han inte fått något eget än. (Jag befinner mig inte i lägenheten för tillfället). Men förhoppningsvis flyttar han väldigt snart. Det där lät ju hemskt, men hur ska jag kunna gå vidare om vi ska bo i samma lägenhet?? Nej, just det.

Jag måste bara tacka den bästa killkompis jag har. N, du är en så underbar människa och du gör mig så jävla glad så det är löjligt! Tack för att du finns, säger jag bara!


Jag och valpen var ute och gick på en nattpromenad inatt, eftersom det var full fart på honom. Måste säga att han är en naturbegåvning när det kommer till att gå i koppel. Med tanke på att han aldrig haft ens ett halsband på sig när jag hämtade honom så gör han framsteg fort som fan. Han trippar på bredvid mig så duktigt så.

Pengarna flyger..

Dagens. Jag har prövat min pirat-dräkt och klippt av halva kjolen eftersom den var för lång för att jag skulle nöja mig. Så nu ser det skitbra ut! Jag är nöjd. Piercingen jag köpte är ovan, men bekväm. Kanske en aning för kort, men jag prövar ett tag iallafall.

Jag läser på distans för tillfället, historia och matte. Fram tills idag, då jag bytte matten till Svenska A. Vilket betyder att jag måste beställa ännu en svindyr bok. 450:- spänn till bortflugna. Jag har 1500 att leva på denna månad. Tur att jag fyller år imorgon säger jag bara!

Dock har jag faktiskt köpt mycket nödvändigt för pengarna. Hyran måste ju betalas, så dit gick 3500:- direkt. Sen beställde jag en dator som gick på 1500, plus ett modem för 400:-. Så helt hopplös är jag inte. Dock har jag ju köpt en piratdräkt och en piercing också, vilket sammanlagt blev runt 700:-. Plus en peruk för 100:-. Jag är så värdelös på att hålla i pengar! Men som sagt, tur att jag fyller år imorgon.

Ska baka tårta nu i eftermiddag iallafall. Ville göra min egen nämligen :). Snart kommer vännen som snart ska flytta in hos mig, vi ska diskutera hur det ska gå till o.s.v. Inte har jag ätit något än heller.. Hmm.. Tråkigt det där med mat.

Sjukling.

Fasiken va sjuk jag är! Jag blir bara värre i snuvan. Tårarna rinner på mig för jag nyser hela tiden.


Jaja, idag fick jag sova tills jag vaknade för valpen, efter att ha varit ut kl 6. Fick ett återfall inatt igen, skickade ett sms till honom, grät som fan. Inget svar.. Dock skrev jag att jag uppskattar att han inte hör av sig. Vilket är sant.


Min maskeraddräkt har kommit, mamma ska plocka upp den när hon kommer hem på rast!

Usch!

Jag är arg. Arg för en hel drös med saker. Arg på honom. Jag vill egentligen slå honom.. Det vore skönt, och han förtjänar det ibland. Men det bästa jag kan göra är att skita i honom. Det hade iallafall varit det bästa, om jag kunde skita i honom. Fan också. Men äsch, liksom.. Skit samma, va? Fy faan!


I turned my face away, and dreamd about you

You're a bum
You're a punk
You're an old slut on junk
Lying there almost dead on a drip in that bed
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot
Happy Christmas your arse
I pray God it's our last


Maskerad!

Första chansen att finna den rätte infinner sig den 13:e November, om jag inte minns helt fel. Då ska jag och några vänner till min gamla skola på maskerad, sen utgång. Jag och en killkompis ska vara pirater. Han ska vara Jack Sparrow :). Jag har beställt dräkt och grejer. Jag Älskar att klä ut mig! Jag ser fram emot det som bara den, eftersom jag verkligen har hållt mig i kragen på senaste. Har faktiskt inte varit ut med mina vänner på flera månader! Jag är så glad att jag har dem. Att jag flyttade hit och träffade dem är något av det bästa som hänt mig. Det finns underbara människor i världen, de är dock ganska få.

Så, jag och min vän ska raggla omkring i stan med rom och hatt! Supernajs ska det bli.


Jag har bakat muffins idag, och varit ute och gått med valpen en sväng. Han är inte så van vid att gå i band än. Nu har jag nyss ätit och sitter och kollar runt lite här och lyssnar på Galway Girl tills det rinner blod ur öronen på mig! Det är det värt :)

Ha en bra kväll!

Skitstövel.

Ibland hatar jag honom. Jag hatar honom för alla löften han gav och bröt. Jag hatar honom för att han så lätt kan gå vidare med sitt liv. FYI är han borderliner och bipolär, vilket med andra ord borde betyda att han inte kan lämna mig. Men nu har han gjort det, helt utan problem. Han lovade mig att han älskade mig mer än något annat någonsin. Han lovade mig att aldrig lämna mig. Han brukade väcka mig om nätterna och be mig att aldrig lämna honom! Och så gör han så här.. Apa.




Jag gav av mig
gav till dig
Du tog allting
kvar finns ingenting

Borta är du
jag är ensam nu
Och jag har inget kvar
bara frågor
utan svar.


Jag saknar oss.

Nu gör det så där ont igen. Ett halvt ord skrev jag på Facebook åt honom, ungefär. Och nu gör det ont. Varför? Jag har ingen del i hans liv mer. Jag var helt inställd på att vi skulle leva tillsammans, växa ihop och dela allt. Och nu vet jag ingenting om honom och allt är över. Allt det vackra har tagit slut och kvar finns bara jag och denna obehagliga känsla. Han släppte mig så lätt, utan att tveka.. Vad gjorde jag så fel? Han som älskade mig till döds en gång, och nu inte alls. Jag förstår inte hur det gick till.. Jag saknar oss så mycket. Vi var allt. Nu finns inget kvar.


Att bli mamma.

Fick finbesök idag av en av mina bästa vänner och hennes två½ veckor gamla dotter. Jag har inte kunnat hälsa på dem eftersom jag är förkyld, men idag kom dom förbi. Det finns verkligen ingenting kvar av henne sen hennes dotter lämnade magen! Hon har alltid varit liten, men nu väger hon mindre än hon gjorde innan hon blev gravid. Snacka om udda bantningskur :).

Iallafall så tycker jag att det är mäktigt att se. Hur någon man känt i flera år blir mamma. Särskilt när det gäller henne, eftersom hon levt ett ganska ostabilt liv och så fort hon blev gravid vände hon på alltihop och tog sig samman. Det är väldigt imponerande. Nu är hon en underbar mamma och jag är så glad för hennes skull!





Det känns som om alla runt omkring mig får barn nu, och själv sitter jag här i precis rätt ålder och letar efter Den rätte. Men men, det är som det är :)


Irland - Ennis bilder.






Jag vill åka nu!

Dirty Old Town!

God morgon på er, sötnosar!
Eller ja, jag har faktiskt varit vaken ett tag. Vaknade runt 6 första gången och gick ut med valpen, men sen fick jag sova tills klockan närmade sig 10 iallafall. Det är jag tacksam för :).


Ennis, Irland. Det är mitt mål för tillfället. Hittade en jättebra sida där man kan boka flyg + hotell och för en person kostar flyg runt 1000 kr. Det är ju lovely. Men jag vet ju inte om jag vågar åka själv än. Jag är ju en liten chicken som faktiskt inte ens åkt tåg för än alldeles nyligen. Men samtidigt kan det vara väldigt skönt att åka bort själv. En kick för självförtroendet om inte annat. Vi får se hur det blir.


Sitter och lyssnar på Dirty Old Town - The Pogues och drömmer mig bort. Har ätit lite yoggi till frukost. Jag är inte så mycket för frukost. En macka kan jag absolut inte trycka i mig för än jag varit vaken ca 3 timmar eller något. Äter ni frukost, isåfall vad för frukost?


Jag tror jag behöver ligga. =p

Underbart.

Jag har suttit och bölat i ettpar timmar nu, till P.S I Love You. Jag tänkte fråga om det verkligen finns sådan kärlek på riktigt, men det vet jag ju redan att det gör. Det är konstigt hur hoppfull jag känner mig nu, trots att jag nyss såg på världens deppigaste film. Jag saknar honom men jag känner mig inte helt.. Knäckt. Iallafall inte för tillfället. Kanske är det för att jag tror att mitt liv snart ska kunna bli som en underbar film. Jag tror verkligen på kärleken.





- The pogues - Love you til the end.



Galway Girl, underbar låt!



Nu ska jag gå ut med min lilla valp och sen ska vi bädda ner oss i sängen.


God natt :)

Mer Irland och lite kärlek.

God kväll kära läsare!
Jag och min vän har som sagt varit och tittat på valpar nu ikväll, och hon funderar på att köpa en hane. Själv har jag också en valp i litet format. Går nog inte in närmare på det eftersom jag försöker vara lite anonym, och om någon jag känner hittar till den här bloggen vill jag inte att de ska kunna lista ut vem som skriver :).

För övrigt så har jag kollat på priser på flyg och boende i Irland och det är inte alls dyrt! Jag funderar seriöst på att inte boka något boende, utan bara flyga dit och hoppas på det bästa! Jag är ju som sagt rätt impulsiv :).

För att jag bara måste nämna honom också så har jag inte hört av mig alls efter anfallet jag fick inatt. Det känns bra. Riktigt bra. Det är skönt att inte veta vad han håller på med, för då slipper jag den där värdelösa svartsjukan. Men ibland kommer jag att tänka på honom och då hugger det till i bröstet.. Fy fan vad jag älskar det vi var.




Detta är något man verkligen kan kalla kärlek.
Yes, jag är ett av alla twilight-fans. Jag har alla böckerna och läser dem hela tiden, om och om igen. Jag drömmer mig bort, helt enkelt, till något spännande och kärleksfullt.


Design och Tack.

Wow, vad mycket kommentarer jag fått sen jag startade bloggen igår. Jag måste tacka er! Det gör mig väldigt glad. Så här många kommentarer har jag nog inte fått sammanlagt på min "vanliga" blogg :).

Jag har ny design också, som ni kanske ser. Jag tyckte att den passade bra.


Nu är kvällen här och det hade känts jobbigt om det inte var för att jag har lite planer. Det kommer en kompis om en stund och vi ska åka och titta på valpar. Bara för skojs skull, liksom. Men när jag kommer hem ska jag köra igång P.S I love you och låta tårarna rinna bäst dom vill. Ibland måste man gråta.

P.S I Love You!

Gissa vad jag ska se för film ikväll? P.S I Love You. Jag har boken, men hade ingen aning om att den blivit film för än alldeles nyligen. Såg den när den gick på tv för någon vecka sen, och så jag grät! Jag var helt uttorkad när filmen var slut. Den är verkligen sorglig, samtidigt som den får en att hoppas en aning. Dessutom är ju snubben Irländare, och det passar sig ju alldeles underbart just nu!







Vem vill inte känna lite på den liksom? ;).


Filmen är underbar, en av de bästa jag sett! Rekomenderar den starkt!

Irland?!

Något ni bör veta om mig är att jag är extremt impulsiv. Får jag en ide' som i mitt huvud verkar bra så ska det ske NU! På en gång, liksom. Och det är ofta jag får såna ideer. Nu har jag kommit på att jag ska åka till Irland. Men det är inget jag kan göra imorgon, liksom. Så jag antar att jag måste jobba på mitt tålamod när det gäller detta. Men vem vill inte åka till Irland?! Någon som varit där och vill dela med sig lite? Jag har en känsla av att The One finns i Irland!



Lovely sensual questions.

När blev du av med oskulden? När jag nyligen fyllt 14.
Hur långt var/är ditt längsta förhållande? Runt 2½ år tror jag det var.
Din favoritställning? Det där svårt, eftersom det beror helt på vilken sorts sex man har. Är det ömt och kärleksfullt så funkar alltid missionären. Ska det vara hårda tag så gillar jag nog doggy style!
Morgonsex eller kvällssex? Inte morgonsex. Iallafall inte före man borstat tänderna! Sex mitt på dagen är nog bäst :).
Är du kär? Ja, tyvärr.
Big no-no's för killen? Långa naglar, hårigt bröst och högt uppdragna byxor! Jag är väldigt bestämd här.. Haha.
Vad faller du för hos en kille? Personlighet är viktigt. Humor är ett måste. Han måste kunna få mig att skratta. Samtidigt vill jag att han ska vara förstående, eller åtminstone ta sig tiden att låtsas vara det, eller stötta mig även om han inte alltid förstår mina beslut. När det gäller utseende så varierar det väldigt mycket, men kostymnissen går fetbort. Händer och tandhygien är viktigt! Stora, välanvända händer med korta naglar är najs!
Hur många har du haft sex med? 9 stycken.
Hur gammal var den yngste? 2 år yngre än mig. 16 då, tror jag.
Hur gammal var den äldste? Född 82 tror jag.. Så 8 år äldre.
Vilken kändis vill du ha sex med? Hm.. Jag känner ju ingen kändis så det är svårt. Men att få se Taylor Lautner eller Erik Grönwall naken vore inte helt fel!
Vad tycker du om One-Night-Stands? Nu, här, i nyktert tillstånd och förståndet i behåll så känns det inte som någon jag längtar efter nu. Men det kan lätt ändras efter ett par glas och om mina ögon finner en hunk :).
Vill du ha ett förhållande? Ja, absolut. Tryggheten är något jag verkligen längtar efter.
Vill du ha barn? Ja, det vill jag.
Vilken är den snyggaste killen du någonsin sett? Kan vara han.. Men om jag inte får välja honom så.. Blir det svårt. Det finns många hetingar på vita duken, liksom! Några heta är Taylor Lautner, Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Chad Michael Murray och Vin Diesel.
Anser du att du är snygg? Ibland. Jag har väl bra och dåliga dagar. Men jag är iallafall inte ful :).
Vad skulle du vilja ändra på när det kommer till dit utseende? Jag vill ha större tuttar. Originellt va?
Har du svarat helt ärligt på alla frågor? Självklart, annars vore väl detta otroligt onödigt :).

Gråt och sex och sånt.

Det var en dålig natt inatt.. Jag har faktiskt inte gråtit jättemycket sen det tog slut. Kanske 2-3 gånger. Men inatt kom tårarna, eftersom jag fick ett anfall och skickade ett väldigt långt sms i ett försök att förklara för honom hur mycket jag saknar oss och det vi hade. Bra sätt att försöka gå vidare på va? Han tycker det är jobbigt när jag skriver såna saker, eftersom han känner sig elak när han inte kan säga det jag vill att han ska säga. Så jag skrev att han inte behövde svara alls. Det gjorde han inte heller..

Det är något medfött det där, tror jag. Att jag måste skriva alltså. Sms, dagbok, blogg o.s.v. Jag har skrivit så länge jag kan minnas och det är något jag verkligen älskar! Jag är faktiskt ganska bra på det också, har jag hört. Mitt mål är att skriva en bok eller två, men då krävs det tålamod och det besitter jag inte för tillfället. Dock har jag en hel del fler ideer än jag haft förut nu. Så vi får se när det sker :).


Idag mår jag dock okej. Bättre än inatt iallafall. Kvällarna/nätterna är liksom värst. Jag försöker dock hitta någon ny. Kanske är det ingen bra ide, men vad ska jag annars göra? Bästa sättet att glömma någon är att hitta någon ny att fokusera på! Problemet är att I've had a taste of perfection.. Då är det inte så lätt att nöja sig med Second best.


Om några veckor ska jag dock på maskerad med några vänner, sen krogen efteråt. Det behöver jag verkligen! Jag är en ganska översocial människa i vanliga fall och hatar att vara ensam. Innan jag träffade honom hade jag en stor, fet handväska som jag packade allt i; Tandborste, parfym, dusch-grejer, ettpar trosor, strumpor, smink, telefonladdare o.s.v och sen var jag halvt som halvt inneboende hos olika vänner varje natt :). Ibland killar också, faktiskt. Kan väl inte påstå att jag var värsta slampan, men helt tillbakadragen var jag ju inte. Ett och annat har jag gjort som jag önskar att jag låtit bli. Men men, gjort är gjort.

Jag har legat med 9 killar i mitt liv. Så.. Nu är det ju lite viktigt för mig vem som blir nummer 10. Är det löjligt? Det känns viktigt iallafall.. Så jag har inga planer på att hoppa i säng med någon för än jag hittar The One. Men vi får väl se hur det går med den saken. Ni får veta om jag gör ett felsteg!




Vad anser ni? Är det skillnad på att ha sex och att "älska"?


Första inlägget.

Hej!
Rebecca är mitt namn, eller så är det det inte.. Vad spelar det egentligen för roll? =). Jag är iallafall 20 år, och det är sant.. Även om det inte heller spelar någon större roll. Jag tänker inte presentera mig själv närmare, men däremot tänker jag tala om vad denna blogg kommer att handla om.

När jag var 14 år trodde jag att jag fann kärleken. Det var väl inte riktigt sant. Jag var 14.. Men när jag var 19 fann jag den, med säkerhet. Jag stötte på någon som fick mig att känna mig som en prinsessa. Någon som var så vacker att jag inte kunde sluta se på honom, trots att det gjorde ont i ögonen. Intensiteten i våra känslor var obeskrivlig. Jag älskade honom, och han älskade mig. Jag hade kunnat dö för den människan, utan att tveka en sekund. Vi var allt. Jag tänker inte försöka förklara det bättre, för det går inte. Kanske tänker ni nu att "så säger väl alla som är kär" och det är nog sant. Kanske var det vi hade inte speciellt i andras ögon, men för mig var det det. Han visade mig hur starkt man kan känna för en annan människa. Han visade mig vad kärlek är. Som ni säkert redan förstått så är vi inte tillsammans längre. Vi var inte tillsammans längre än ett halvår, men det spelar mig ingen roll. Det är det kortaste förhållandet jag haft, men det absolut vackraste. Jag var helt övertygad om att det var ödet som fört oss samman, att vi var ämnade för något stort. Känslorna han fick mig att känna sved och gjorde ont, eftersom de inte fick plats i min lilla kropp. De rann över. Jag grät ofta, för att känslorna var så starka. Jag trodde att de skulle ta kål på mig. Det gjorde de nästan också.. Och nu är det över. När vi gjorde slut var vi överrens, men jag ångrar mig fruktansvärt mycket. Han vet hur jag känner och han känner inte det samma för mig. Så, det vackra är över och jag har otroligt ont, men jag skulle aldrig önska det ogjort för tiden med honom är den vackraste i mitt liv.

Men nu har jag bestämt mig för att jag måste gå vidare. Jag har inget annat val. Jag tror på kärleken, mer än många andra. Jag snackar inte om "jag är kär i dig-kärlek". Jag snackar om "Jag älskar dig till döds-kärlek". Titanic-kärlek. Jag tror på att jag fortfarande har en chans att finna den där kärleken, igen. Det måste jag göra, annars klarar jag inte av det här.

Så, den här bloggen har jag skapat för att kunna skriva av mig. Skriva om saknaden, sorgen, minnena, hoppet och drömmen om att få uppleva den kärleken igen. Detta är alltså en blogg skriven rakt ifrån hjärtat, mitt hjärta. Ingen censur, inget dolt, inget gömt. Jag kommer att skriva allt rakt ut. Allt som har hänt, allt som kommer att hända.

Så, följ mig på jakten på Den Rätte, om ni vill =).


RSS 2.0