Gråt och sex och sånt.

Det var en dålig natt inatt.. Jag har faktiskt inte gråtit jättemycket sen det tog slut. Kanske 2-3 gånger. Men inatt kom tårarna, eftersom jag fick ett anfall och skickade ett väldigt långt sms i ett försök att förklara för honom hur mycket jag saknar oss och det vi hade. Bra sätt att försöka gå vidare på va? Han tycker det är jobbigt när jag skriver såna saker, eftersom han känner sig elak när han inte kan säga det jag vill att han ska säga. Så jag skrev att han inte behövde svara alls. Det gjorde han inte heller..

Det är något medfött det där, tror jag. Att jag måste skriva alltså. Sms, dagbok, blogg o.s.v. Jag har skrivit så länge jag kan minnas och det är något jag verkligen älskar! Jag är faktiskt ganska bra på det också, har jag hört. Mitt mål är att skriva en bok eller två, men då krävs det tålamod och det besitter jag inte för tillfället. Dock har jag en hel del fler ideer än jag haft förut nu. Så vi får se när det sker :).


Idag mår jag dock okej. Bättre än inatt iallafall. Kvällarna/nätterna är liksom värst. Jag försöker dock hitta någon ny. Kanske är det ingen bra ide, men vad ska jag annars göra? Bästa sättet att glömma någon är att hitta någon ny att fokusera på! Problemet är att I've had a taste of perfection.. Då är det inte så lätt att nöja sig med Second best.


Om några veckor ska jag dock på maskerad med några vänner, sen krogen efteråt. Det behöver jag verkligen! Jag är en ganska översocial människa i vanliga fall och hatar att vara ensam. Innan jag träffade honom hade jag en stor, fet handväska som jag packade allt i; Tandborste, parfym, dusch-grejer, ettpar trosor, strumpor, smink, telefonladdare o.s.v och sen var jag halvt som halvt inneboende hos olika vänner varje natt :). Ibland killar också, faktiskt. Kan väl inte påstå att jag var värsta slampan, men helt tillbakadragen var jag ju inte. Ett och annat har jag gjort som jag önskar att jag låtit bli. Men men, gjort är gjort.

Jag har legat med 9 killar i mitt liv. Så.. Nu är det ju lite viktigt för mig vem som blir nummer 10. Är det löjligt? Det känns viktigt iallafall.. Så jag har inga planer på att hoppa i säng med någon för än jag hittar The One. Men vi får väl se hur det går med den saken. Ni får veta om jag gör ett felsteg!
Vad anser ni? Är det skillnad på att ha sex och att "älska"?


Kommentarer
Postat av: simone

Tja, det är det väl.. olika för alla. Spontansex med främlingar är ju oslagbart :)

2010-10-24 @ 13:02:51
URL: http://fattybom.se
Postat av: simone

sv: Nej men jag förstår vad du menar, fick nog jag med - för 5 år sedan och har sedan dess haft stadigt förhållande.Är väldigt ytlig jag med, speciellt när det kommer till sex (Så är det en jäkligt het främling..) :)

2010-10-24 @ 13:09:49
URL: http://fattybom.se
Postat av: SHMS - Sarah ;)

tack! :Dvad gör du? :)

2010-10-24 @ 13:13:38
URL: http://shms.blogg.se/
Postat av: SHMS - Sarah ;)

ska springa ner till ica och köpa färg till min kompis löshår :D

2010-10-24 @ 13:22:19
URL: http://shms.blogg.se/
Postat av: Josefin

Svar: tack ! :D

2010-10-24 @ 13:27:40
URL: http://shoppheaven.blogg.se/
Postat av: N i c k l a s

nice blogg:)

2010-10-24 @ 13:28:24
URL: http://fejkadblond.blogg.se/
Postat av: SHMS - Sarah ;)

jaa faktiskt, haha eller jag har tröttnat på det. men det är fint !:)

2010-10-24 @ 13:50:33
URL: http://shms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0