Pengarna flyger..

Dagens. Jag har prövat min pirat-dräkt och klippt av halva kjolen eftersom den var för lång för att jag skulle nöja mig. Så nu ser det skitbra ut! Jag är nöjd. Piercingen jag köpte är ovan, men bekväm. Kanske en aning för kort, men jag prövar ett tag iallafall.

Jag läser på distans för tillfället, historia och matte. Fram tills idag, då jag bytte matten till Svenska A. Vilket betyder att jag måste beställa ännu en svindyr bok. 450:- spänn till bortflugna. Jag har 1500 att leva på denna månad. Tur att jag fyller år imorgon säger jag bara!

Dock har jag faktiskt köpt mycket nödvändigt för pengarna. Hyran måste ju betalas, så dit gick 3500:- direkt. Sen beställde jag en dator som gick på 1500, plus ett modem för 400:-. Så helt hopplös är jag inte. Dock har jag ju köpt en piratdräkt och en piercing också, vilket sammanlagt blev runt 700:-. Plus en peruk för 100:-. Jag är så värdelös på att hålla i pengar! Men som sagt, tur att jag fyller år imorgon.

Ska baka tårta nu i eftermiddag iallafall. Ville göra min egen nämligen :). Snart kommer vännen som snart ska flytta in hos mig, vi ska diskutera hur det ska gå till o.s.v. Inte har jag ätit något än heller.. Hmm.. Tråkigt det där med mat.

Kommentarer
Postat av: Sabine

pengarna springer alltid iväg..

2010-10-26 @ 16:20:00
URL: http://enibas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0